Eve Kask, Ivar Sakk EST

Eve Kask on kunstnik, Eesti Kunstiakadeemia graafika osakonna õppejõud ja Vikerkaare kunstitoimetaja. Lõpetas Eesti Kunstiakadeemia (endine ERKI) graafika osakonna raamatukujundajana 1984. aastal. Kask töötab graafika, (kunstniku)raamatu, fotograafia, video ja installatsiooni meediumites. 

Ivar Sakk (1962) on Eesti disainer ja pedagoog. Ta on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia tööstusdisainerina 1986. aastal. Töötanud vabakutselisena ja teinud plakateid, korporatiivgraafikat ning raamatukujundusi. Alates 2005. aastast on ta EKA graafilise disaini professor. Sakk omandas 2012. aastal doktorikraadi monograafiaga “Aa kuni Zz. Tüpograafia ülevaatlik ajalugu”. 

Jüri Kaarma. Absoluutne kuulmine tüpograafias

Jüri Kaarma (1950–2011) oli Eesti raamatukujunduse klassik. Alustanud tööd 1970. aastate keskel, lähtus ta modernistlikust printsiibist, et kiri võib ja peab olema raamatu puhul peamine mõjutegur. Tema tüpograafial põhinevad kaanekujundused avasid uue peatüki Eesti raamatukujunduse ajaloos, tema ratsionaalsed maketid ja lihtne kirjavalik mõjutasid järgnevaid põlvkondi.